NAMŲ KVAPŲ RECEPTAI

person Autorius: ŽALIBURTAI.LT list Paskelbta: Namams Data: comment Komentaras: 0 favorite Paspaudimai: 2210

Visada norisi, kad namai kvepėtų skaniai. Priklausomai nuo laiko aš kvepinu gaiviai arba raminančiai. Kai ateina ruduo - turiu specialų mišinį prieš virusus....

Visada norisi, kad namai kvepėtų skaniai. Priklausomai nuo laiko aš kvepinu gaiviai arba raminančiai. Kai ateina ruduo - turiu specialų mišinį prieš virusus.
Kaip naudoti tokias sinergijas?
1. pats paprasčiausias būdas - sulašinti lašus į aromaterapinį garintuvą. Jis švelniai leisdamas garą kvepins ir atliks savo darbą.
2. Pasigaminti purškiamą namų kvapą - 50ml dozei reikės 2ml eterinių aliejų tirpiklio (solubolis, tačiau jeigu neturite tinka ir spiritas ar degtinė), trigubos dozės tokio mišinio ir distiliuoto vandens. Pirmiausiai ištirpinkite eterinius aliejus tirpiklyje, o paskui mišinį supilkite į vandenį. Užsukite purkštuką ant buteliuko ir viskas gatava. Prieš purškimą kiekvieną kartą suplakite.
3. Naudoti šią sinergija kitais garinimo būdais, apie kurias rašiau čia.

Toje Pačioje Kategorijoje

Susijusios Žymos

Sekmadienis Pirmadienis Antradienis Trečiadienis Ketvirtadienis Penktadienis Šeštadienis Sausis Vasaris Kovas Balandis Gegužė Birželis Liepa Rugpjūtis Rugsėjis Spalis Lapkritis Gruodis

Naujos Paskyros Sukūrimas

close Prekių Krepšelis